Paintball

Paintball (paintti, peintti, splättis, jne. rakkaalla lapsella monta nimeä) on mukava tapa viettää aikaa porukalla ja samalla liikkua luonnossa. Tämä ohjelma sopii oivallisesti ryhmille, tupareihin, synttäreihin, polttareihin tai vaikka häihin (anopista lisäpojot).

Pelien ajatuksena on usein viedä jotakin toisen joukkueen omaisuutta tai vaan ”eliminoida” vastustajat pois pelistä. Tällä ei ole mitään tekemistä urheilun kanssa, vaan yleensä tässä pärjää ne porukan viekkaimmat persoonat, kysehän on puhtaasta taktikoinnista.

Mettänväellä on Levillä kenttä, johon meillä on useita ohjattuja pelejä. Pelailun ohessa voidaan tulistella ja paistella makkaraa tai tarpeen tullen leipoa tilanteeseen sopiva 3-5 ruokalajin kokonaisuus keittiömestariemme avulla.

Merkkaimina meillä palvelevat Tippmannin mekaaniset puoliautomaatit ja settiin kuuluu maskin lisäksi haalarit. Hyvät kengät kannattee pakata itte jo käpälään. Kuulat ovat elintarvikeväriä sekä gelatiinia, joten ne maatuvat luontoon noin kuukaudessa (ehjät kuulat hiukan hitaammin). Meidän merkkaimet toimii puhtaalla paineilmalla, joten kaasujen kanssa ei tarvitse pelata.

 

Ohjatut pelit Alk. 69.00€ (sis. merkkaimen, 500 kuulaa, maskin, haalarin,verot sekä pientä palasta)

Minimi laskutus 8 hlöä.

 

Lisätietoja ja varaukset: p. 045 214 7615 tai mettanvaki(at)levi.fi