Ruska ja revontuliohjelmat

 

Iltaretki särkitunturiin Keskiviikko klo 19.00
Nousemme bussiin Levin matkailu infon edestä ja ajelemme kohti särkitunturia. Jätämme bussin särkitunturin juureen ja lähdemme patikoimaan kohti huippua. Kodan kohdalla pidämme juomatauon ja ihastelemme kurun kauneutta. Huipulla teemme tulet ja keitämme kupposet kuumaa sekä avaamme eväät jotka Mettkäkokki on meille mukaan pakannut samalla ihailemme pallastunturin ja laaksojen kauneutta ja mikä oli onni myötä tähtiä ja taivaallisia tulia.

Kesto: Keskiviikko 19.00 ( 4-5 tuntia)
Lähtöpaikka: Levin matkailuneuvonta ( Myllyjoentie 2)
Hinta: 90,00 €

Päiväretki Aakenustunturiin Torstai klo 10.00
Käynnistämme auton Levinmatkailun pihasta ja suuntaamme kohti yllästä. Hylkäämme auton totovaaran parkkipaikalle ja lähdemme kohti aakenusta. Pidämme matkalla muutamia juoma taukoja. Vasalaella eteemme avautuu Ylläksen laakso. Huipulla nautimme luonnosta ja eväistä jotka mettäkokki on mukaamme pakannut.

Kesto: Torstai 10.00 ( 4-5 tuntia)
Lähtöpaikka: Levin matkailuneuvonta ( Myllyjoentie 2)
Hinta: 90,00 €

Tähtitaivas ja revontuliretki Kätkätunturille Perjantai klo 19.00

Tapaamma Levin matkailun edessä, ja lähdemme kävelemään kohti Kätkän polkua, Polku voi syksyisin olla liukas joten varustauduthan pitävä pohjaisilla kengillä. Kulkiessamme pidämme muutaman juoma tauon ja samalla katselemme eteen avautuvaa lappilaista tunturimaisemaa. Huipulla tavoittelemme taivaalta tähtiä ja revontulia mikäli onni on myötä. Huipulla avaamme myös eväät jotka Mettäkokki on meille mukaan pakannut.

Kesto: Perjantai 19.00 ( 2-3 tuntia)
Lähtöpaikka: Levin matkailuneuvonta ( Myllyjoentie 2)
Hinta: 55,00 €

Lisätietoja ja varaukset: Mettänväki p. 045 174 2748 tai mettanvaki(at)levi.fi